בלנד: 80% מונטפולצ׳יאנו, 20% אליאניקו.
על היין: מונטפולצ׳יאנו הוא שם מבלבל – הוא גם כפר מפורסם בטוסקנה בו מגדלים סנג׳ובזה וגם ענב מאוד מאוד פופולרי באיטליה – הזן האדום השני הכי נטוע בכל המדינה (אחרי סנג׳ובזה). מדובר ביין קליל, פירותי ורענן במיוחד, ולמרות זאת מרוכז טעמים ומפתיע.
במשפט: יין אדום מושלם לארוחה קלילה, וגם כבקבוק יין צהריים – עם או בלי אוכל, ובן לוויה מקסים לבשרים קרים. מומלץ לצנן קצת לפני ההגשה!